cultuurZIEN


historisch café

Soms is een lezing de beste presentatievorm voor de conclusies van een onderzoek. Voor zulke bijeenkomsten gebruikt cultuurZIEN de naam historisch café. Vaste plek voor het historisch café is huis ''Het brieschend Peerd'', Buitennieuwstraat 17. Een lezing duurt gemiddel 1 uur en de deelnamekosten bedragen € 7, 50 p.p. per lezing.

 

lezing in opdracht

Geen zin in wandelen, maar wel kennismaken met de geschiedenis van Kampen? Vraag cultuurZIEN om een powerpointpresentatie. Het niet ter plekke gaan kijken tijdens een stadswandeling, wordt ruimschoots gecompenseerd door beelden overal uit de stad. Lezingen kunnen op locatie worden gegeven.

Een lezing duurt ongeveer 1 uur en kost € 100, - (= 20% kantoorkosten). Er kunnen ook lezingen over een speciaal onderwerp gemaakt worden, maar dit brengt een meerprijs met zich mee.

cursus

Een cursus is een reeks lezingen, meestal in combinatie met stadswandelingen. CultuurZIEN organiseert regelmatig cursussen over de geschiedenis van Kampen. De eerst volgende cursus staat gepland voor voorjaar 2020 en heeft als onderwerp ''Kampen in Oorlog''Data: op wo. 02, 09, 16, 23, en 30 sept. ; deelnamekosten voor de gehele cursus € 100, – p.p. of € 25, – per avond. Max. 12 deelnemers per avond.

©cultuurZIEN 2020