wandsigkwart-010916

Stadswandelingen

 

cultuurZIEN verzorgt de begeleiding van alle soorten groepen: schoolklassen, historische verenigingen, toeristische groepen of partnerprogramma’s tijdens congressen. Daarbij wordt gestreefd naar het leveren van programma’s op maat.
Een wandeling met cultuurZIEN geeft inzicht in de opbouw en ontwikkeling van de stad. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om een stadswandeling in de vorm van een (digitale) speurtocht aan te bieden of te vervangen door een lezing (op een historische locatie).

 

Themawandelingen

 

Op aanvraag worden ook themawandelingen samengesteld. Wat dacht u van een wandeling over Kampen in de 19e eeuw; een wandeling langs Jugendstil in Kampen; Kampen en het water(Hanze) of wandelen langs binnenstadtuinen. De wandelroutes Vrouwen maken geschiedenisHeiligen in de stadEten van de straat, Binnenstadtuinen en Leven rond de Sint Nicolaas laten u op bijzondere wijze kennismaken met de stad en haar inwoners.

De gidsen van cultuurZIEN beheersen de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Zweeds en Rusisch. Een wandeling duurt gemiddeld  1½ uur en kost € 75, - per gids (+ 20% kantoorkosten).