cultuurZIEN


stadswandelingen

 

Ter plekke kijken hoe mensen in het verleden geleefd hebben. Directer kan contact met de geschiedenis niet zijn. Een stadswandeling met cultuurZIEN geeft inzicht in de ontwikkeling van de stad Kampen. Regelmatig organiseert cultuurZIEN een stadswandeling voor geinteresseerden. Deze wandelingen worden aangekondigd in de agenda op cultuurzien.nl, in de nieuwsbrief van cultuurZIEN en via de lokale pers. De deelnamekosten bedragen € 7, 50 p.p. per wandeling.

stadswandeling in opdracht

 

Wandelen op verzoek is mogelijk, in overleg wordt een wandeling samengesteld. Naast een wandeling over de geschiedenis van Kampen, kan gedacht worden aan thema's als: ''Kampen in de 19e eeuw''; ''Jugendstil in Kampen''; ''In het voetspoor van de Hanze''; ''Wandelen door binnenstadtuinen''; ''Vrouwen maken geschiedenis''; ''Heiligen in de stad''; ''Eten van de straat'' en ''Leven rond de Sint Nicolaas''. 

Een wandeling duurt gemiddeld 1½ uur en kost € 75, - per gids (+ 20% bedrijfsarrkantoorkosten).

 

arrangementen

 

Regelmatig organiseert cultuurZIEN arrangementen in opdracht. De onderdelen van het arrangement worden in overleg vastgesteld. Onderdelen van een arrangement kunnen zijn een stadswandeling of lezing, maar ook een masterclass schilderen, etsen maken, smeden of een theatervoorstelling. Een arrangement kan een dagdeel vullen of een gehele dag duren; op één of op verschillende locaties plaatsvinden. 

© cultuurZIEN 2019